Mezelf

Een vernieuwde aanpak van totaalprojecten, van kleinschalige intieme acts tot groots opgezette totaalspektakels. En dit met de volgende ingrediënten:

laser Het uitwerken van ieder thema op onconventionele wijze. Het publiek ziet, hoort en voelt andere gewaarwordingen dan wat het gewoon is.
spots Het technisch aspect: licht, klank, videoprojectie, speciale effecten worden kunstzinnig aangewend en ondersteunen het inhoudelijke. Vorm en inhoud worden één.
vuurwerk Het anders omgaan met de aangeboden locatie. Een park, kasteel, vijver, fabrieksgebouw, kerk, binnen- of buitenruimte wordt omgetoverd tot een andere werkelijkheid.
rood Het werken met zowel professionele als amateuristische kunstgroeperingen. Zowel acteurs, muzikanten, kunstenaars van ter plaatse als free-lance medewerkers van Avalon worden op verrassende wijze met elkaar geconfronteerd.

Laat er echter geen misverstand wezen: conceptregie Avalon is zelf geen theater- of evenementenbureau maar werkt samen met deze organisaties om het aangeboden materiaal vakkundig te regisseren zodat alle financiële inspanningen maximaal tot hun recht komen.

Tevens voert Avalon live-videomixages uit op grootbeeld en videoregistraties.

Avalon beschikt ook over een grote voorraad balletvloer.